Toimitus

Koronan vaikutukset tilauksiin

Kaikki tilaukset käsitellään ja toimitetaan mahdollisimman nopeasti korostetusti hygieniasta huolehtien. Joissakin tapauksissa saattaa esiintyä muutamien päivien viivästyksiä.

Toimitus

Verkkokaupan toimitusaika on 1-5 arkipäivää keskusvarastoltamme lähetettäville tuotteille. Saat onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka toimii kuittina ostoksestasi ja mahdollisena takuutodistuksena.

Toimitamme tilauksia vain Suomeen ja toistaiseksi emme voi toimittaa tilauksia Ahvenanmaan maakuntaan. Verkkokauppasivuilla mainitut toimitustavat koskevat vain toimituksia SmartShoes.fi -verkkokaupasta. Tilauksellesi voit valita tarjolla olevista toimitusvaihtoehdoista sopivimman. Saat sähköpostilla tiedon, kun paketti lähetetään varastoltamme. Sähköpostissa olevan linkin/lähetystunnuksen avulla voit seurata, milloin paketti on noudettavissa toimipaikasta tai toimitetaan kotiisi. Riippuen tilaamistasi tuotteista ja niiden koosta, tarjolla ovat seuraavat toimitustavat:

Tarjoamme kaikkiin yli 30€ tilauksiin ilmaisen toimituksen lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Halutessasi voit myös valita tilauksellesi edullisen kotiinkuljetuspalvelun. Käytämme toimituksiin Postin nopeita ja luotettavia toimitustapoja:

Pakettitoimitus suoraan maan kattavimpaan Postin noutopisteverkostoon. Paketti toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon.

Pakettitoimitus suoraan SmartPOST -pakettiautomaattiin. Valitse haluamasi pakettiautomaatti tilauksen yhteydessä. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon. 

Huom! Arkipäivinä kello 16.00 jälkeen ja viikonloppuna tehdyt tilaukset lähetetään seuraavan arkipäivän aikana.

Ennakkotilaustuotteet: Ilmoituksen ennakkotilattavissa olevista tuotteista löydät aina tuotteen kuvauksesta.